Кіровоградців запрошують на громадські слухання щодо перейменування міста

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

27 серпня о 14.00 у приміщенні міської ради ( 426 кім.) відбудуться громадські слухання щодо перейменування міста Кіровограда “Нове ім'я столиці степового краю”.

Як відомо, 4 червня на сесії міської ради було прийняте рішення № 4118 “Про організацію підготовки та проведення громадських слухань, громадського опитування щодо перейменування міста Кіровограда”.

18 серпня на позачерговій п'ятдесят першій сесії шостого скликання депутати проголосували за виділення із загального фонду міського бюджету - за рахунок зменшення резервного фонду — 600 тисяч гривень на проведення громадського опитування мешканців обласного центру з приводу нової назви нашого міста. Згідно прийнятого Верховною Радою України закону про декомунізацію, вже у третій декаді листопада мешканці населених пунктів, на назви яких поширюється дія закону, мають визначитися з новими назвами.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool