Кіровоградців запрошують долучитися до вуличної акції

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

1 червня 2015 року з 10.00 до 15.00, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує долучитися до вуличної акції «Щаслива дитина – щаслива Україна», що відбудеться на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки).

Міжнародний День захисту дітей широко відзначається в Україні. Це не дивно, адже до дітей в будь-якій країні відношення однакове — як до майбутнього людей і держави. В Україні з цього приводу влаштовуються всілякі заходи, спрямовані не тільки на те, щоб нагадати: дитина — слабкіше дорослого і залежить від його дій. У цей же день люди особливо стараються донести до малюків кілька простих думок: світ не такий вже й поганий, в ньому є радість і місце веселощам, а справедливість завжди торжествує. В дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди, і саме від дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.
На відвідувачів акції чекають: книжкова виставка «Книжкова торбина для всієї родини»; майданчик сімейного читання; боді-арт; майстер-клас з тістопластики «Дива з солоного тіста»; заняття з малювання «Веселі долоньки»; малювання пальчиковими фарбами та кольоровою крейдою; веселі змагання на спортивному майданчику; співи в караоке; розваги з казковими героями, майстер-клас від Сімейного Монтессорі центру "Ладушки".
Дитинство – це час безтурботного життя та розваг. Не проґавте можливість повернутися до цього чудового світу та разом з дітьми відзначити це чудове свято.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool