Кіровоградців закликають до обережності

Березень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1427 | Коментарі: 0

20 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з нежитлових будинків с. Овсяниківка.

Житель села повідомив, що з вікон будівлі йде дим. Зі слів місцевих жителів, цей будинок давно використовувася господарем як сарай. Прибувши на місце події, рятувальники ліквідували пожежу 800 кг сіна, що зберігалося у одній з колишніх кімнат. Як з’ясувалося, господар залишив незагашений недопалок, таким чином необережність під час паління коштувала йому запасу сіна.
Цей випадок та подібні, через які горить суха трава, сміття, не є найбільш показовим. І, на жаль, не навчає винуватців пожежі. Пожежі через паління нерідко призводять до знищення майна або і даху над головою. Найстрашнішим є те, що з початку року через залишені недопалки виникло 48 пожеж, внаслідок яких загинуло 17 людей. Саме тому, настійно рекомендуємо жителям області утриматися від паління в ліжку у нетверезому стані, не кидати недопалки будь-де та не наражати себе на небезпеку. Не варто жертвувати власним життям через сигарету!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool