Кіровоградців вітають з Днем Конституції

Червень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

До нас надійшли привітання з Днем Конституції, які ми розміщаємо без змін.

Шановні кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з Днем Конституції України.
Прийняття Основного Закону держави ознаменувало новий важливий етап конституційного розвитку української державності.
Український народ, здобувши суверенітет і проголосивши незалежність, знаходиться тепер на складному шляху творення власної держави, в якій людина має бути найвищою цінністю.
Саме Конституція закладає надійний фундамент для об’єднання всіх прогресивних сил суспільства в ім’я кращого майбутнього нашої Батьківщини.
Тож бажаємо вам щастя і успіхів в усіх ваших діяннях на благо рідного міста та Української держави. Від кожного з нас залежить, якою бути Україні сьогодні і в майбутньому.
Нехай цей святковий день принесе в вашу оселю радість і успіх, родинний затишок і злагоду, добробут і гарний настрій.

Міський голова О.Саінсус   Секретар міської ради І.Волков


Шановні громадяни!
Щиро вітаю вас з державним святом – Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.
Нехай кращі традиції українського державотворення знайдуть гідне продовження в подальших реальних кроках у розбудові України, відродженні й утворенні її духовних джерел.
Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень!


З повагою

Начальник Територіального управління МНС України у Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак


Шановні друзі!

Від імені колегії УМВС в області та мене особисто прийміть ширі вітання з Днем Конституції України.

Прийняття у 1996 році Основного закону, в якому задекларовано найвищі цінності – людина, її права і свободи, стало надійним фундаментом демократичного розвитку української держави.
Конституцію має знати кожен громадянин, адже знання та грамотне застосування законів – це норма цивілізованого суспільства, потужне підґрунтя для підвищення якості життя.
Цей документ об’єднує всю країну та покликаний відповідати інтересам українського народу, принципам його рівноправ’я і самовизначення.
У цей святковий день бажаю Вам добробуту, наснаги, сил та енергії, а також впевненості у завтрашньому дні та у досягненні поставлених цілей.

З повагою

начальник УМВС України в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв


Шановні жителі Кіровоградщини !

Від імені колективу Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем Конституції України!
Прийняття Основного Закону було найважливішим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України. Це свято – символ національної єдності та спільної відповідальності за сьогодення та майбутнє нашої Батьківщини.
Бажаю Вам миру, благополуччя у сім’ї, стабільності у житті і суспільстві, поваги серед колег та друзів. Міцного вам здоров’я, удачі та натхнення! Нехай наша доля і доля нашої держави буде завжди щасливою!

З повагою
Начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту І.В. Парфьонов


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool