Кіровоградці, як оформити документи для виїзду за кордон?

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

З початку року Управлінням Державної міграційної служби України в області розпочато оформлення та видачу документів для виїзду за кордон. За цей період видано понад 2900 закордонних паспортів та 293 проїзних документів дитини для виїзду за кордон.

Для оформлення закордонного паспорта необхідно подати наступні документи: паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (після оформлення повертаються), крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті. Чоловікам від 18 до 25 років, які відслужили строкову військову службу, необхідно подати військовий квиток або документ, що його замінює, а тим, які підлягають призову на строкову військову службу, - довідку відповідного військового комісаріату щодо можливості виїзду з України.
Для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон справляються такі платежі: 170 грн. – державне мито (Декрет Кабінету Міністрів України від 21.01.1993 № 7-93 «Про державне мито»), 87,15 грн. – плата за надання послуги (Постанова КМУ від 4 червня 2007 р. № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання»), 120 грн. – плата за вартість бланка закордонного паспорта (постанова КМУ від 26 жовтня 2011 року № 1098 «Деякі питання надання підрозділами МВС та ДМС платних послуг»).
У разі термінового (протягом 10 робочих днів) оформлення документа розмір платежів становитиме: держмито - 340 грн., вартість послуг - 174,30 грн. вартість бланка - 270 грн.
Для виїзду за кордон дитини необхідно оформити проїзний документ дитини, подавши нотаріально засвідчене клопотання батьків (або законних представників батьків чи дітей) у разі потреби самостійного виїзду таких осіб за кордон, паспорт громадянина України, а на дітей, які не досягли 16-річного віку, - свідоцтво про їх народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків (після прийняття документів повертається), три фотокартки розміром 35х45 мм. Вартість оформлення такого документа становитиме: 30,35 грн. - вартість послуг та 24,00 грн. - вартість бланка.
Оформити відповідні документи можна за адресою: м. Кіровоград, вул. Єгорова, 25. Прийом громадян здійснюється у понеділок, середу, п’ятницю з 9 до 13 години; у вівторок, четвер з 14 до 18 години.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool