Кіровоградці, сезон зимової рибалки завершено - бережіть власне життя!

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

На календарі ще зима, але яскраве сонце і поступове потепління наближують прихід весни. Не бачать таких стрімких змін погоди хіба що рибалки, які часто йдуть на невиправданий ризик, ступаючи на уражений потеплінням, а відтак – вже неміцний лід.

Особливо гостро постає ця проблема, коли за примхами погоди настає потепління. У такий період значно зростає кількість нещасних випадків на воді та льоду. Адже винахідливості рибалок доводиться лише дивуватися: щоб потрапити на острівки криги вони роблять містки з дошок, або наважуються ходити по кризі, яка розтає. Також не варто скорочувати шлях, ідучи по тонкій кризі, адже декілька збережених хвилин не варті вашого життя.
Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій застерігає рибалок: утримайтеся від бажання вийти на риболовлю, адже заради хоббі не варто наражати себе на смертельну небезпеку. Тим більше, що опинившись у екстремальних умовах навіть досвідчені рибалки можуть втратити контроль за ситуацією та занапастити власне життя.
Звертаємось також і до батьків – поясніть малечі, якими небезпечними можуть бути розваги на льоду. Поговоріть з дітьми та забороніть за будь-яких умов навіть наближатися до водойм. Адже ігри поблизу річок, ставків можуть мати непередбачувані наслідки. Бережіть життя!
 

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool