Кіровоградці позитивно сприймають діяльність муніципального патруля

Травень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 травня, Муніципальний патруль проводив рейдове обстеження вулиць Добровольського, Короленка (біля магазину “АТБ” та на зупинці “Аптека”), та Червонозорівської.

 У переважній більшості люди позитивно сприймають роботу патруля, відзначив заступник міського голови Сергій Васильченко. - Звісно за виключенням тих осіб, хто займається несанкціонованою торгівлею. У сьогоднішньому рейді були задіяні спеціалісти управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, спеціалізованої інспекції, представники міліції та міської дружини. У результаті проведеного відстеження інспекторами спеціалізованої інспекції складено 3 протоколи (ст. 152 КУпАП). Ще два протоколи склали працівники міліції (ст. 160 КупАП). Крім того, із громадянами, які здійснюють торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна та попереджувальна робота щодо заборони “стихійної“ торгівлі на тротуарах міста, газонах та біля житлових будинків, утримання прилеглої території у неналежному санітарному стані та недопущення порушення спокою мешканців будинку. Торгівцям запропоновано реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool