Кіровоградці, посадіть своє дерево!

Квітень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

Щороку Кіровоградським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка спрямована на створення нових лісів, озеленення та благоустрій територій лісового фонду за участю учнівської молоді, представників громадських організації, трудових колективів, засобів масової інформації та ін.

Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради закликає учнівську та студентську молодь, а також усіх небайдужих кіровоградців особисто взяти участь у створенні лісів, озелененні та благоустрою територій.
Головне не бути байдужим і посадити своє дерево!
І пам’ятайте: підтримавши таку акцію, Ви не лише прикрасите рідний край, а й додасте нашій планеті чистого повітря, покращите екологічну ситуацію.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool