Кіровоградці, податкова поверне частину коштів, витрачених на лікування

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

У разі оплати деяких медичних послуг громадяни мають право на отримання податкової знижки. Перелік таких послуг визначено у статті 166 Податкового кодексу України.

Зокрема, таким правом може скористатися громадянин, який протягом звітного року оплатив послуги з надання репродуктивних технологій, в межах третини доходу в вигляді заробітної плати за звітний рік.
Повернути частину грошей можуть також інваліди, які сплатили за послуги з реабілітації протезно-ортопедичними підприємствами, реабілітаційними установами, надані такому платнику податку або його дитині-інваліду в розмірах, що не перекриваються виплатами з фондів загальнообов’язкового державного соціального медичного страхування.
Для отримання податкової знижки на лікування громадянам необхідно до кінця 2013 року звернутися до податкової інспекції за місцем проживання (з підтверджуючими документами про понесені витрати) та заповнити декларацію про майновий стан і доходи.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool