Кіровоградці, не жартуйте з вогнем!

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

9 квітня необережне поводження з вогнем невстановленої особи призвело до пожежі 20 м2 очерету на відкритій території по вулиці Волгоградській у обласному центрі.

Нещодавно 100 м2 очерету горіло у Олександрівці, а на території Калинівської сільської ради Кіровоградського району горіло 400 м2 сухої трави на відкритій місцевості. В усіх цих випадках винуватець надзвичайної події – невідомий, проте збитки, завдані довкіллю його недбалістю та безвідповідальним вчинком, значні.
Як правило, такі пожежі на відкритій місцевості, узбіччях доріг, присадибних ділянках, стихійних звалищах починають з приходом весни ставати звичним явищем. Тому обласне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням пам’ятати про пожежну безпеку: не залишати непогашених багать, не підпалювати сміття у непризначених для цього місцях. Небезпечними можуть бути й випалювання торішньої рослинності, сухої трави й сміття на сільськогосподарських і присадибних ділянках та узбіччях шляхів, що межують з лісом або лісосмугою, адже у суху вітряну погоду вогонь дуже швидко може перекинутись на лісові насадження.
Шановні громадяни! Шануйте природу, бережіть ліс - дбайте про безпеку! У разі надзвичайних ситуацій – телефонуйте за номером “101”!
Прес-служба УДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool