Кіровоградці Григорій Макаревич і Ольга Пікаш отримали від міського голови нагороди

Квітень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1844 | Коментарі: 0

Сьогоднішнє засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради розпочалося із нагороджень.

Міський голова Андрій Райкович вручив Грамоту Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету рішучому і сміливому кіровоградцю – пенсіонеру Григорію Михайловичу Макаревичу, який врятував на Обознівському водосховищі людину, що тонула.

Подарунок – стильний жіночий годинник із символікою міста, від Андрія Райковича отримала і юна кіровоградка, здібна спортсменка Ольга Пікаш, яка стала чемпіонкою України з важкої атлетки серед дівчат.
- Оля – сильна дівчина. Вона в сумі піднімає три свої власні ваги. Наше місто пишається такими талановитими спортсменами – відзначив у своєму вітальному слові міський голова - Ми вдячні і Олі, і її наставнику, відомому тренеру В’ячеславу Жукову. А ще бажаємо їм стати чемпіонами Олімпійських ігор. Знаю, що Оля мріяла про новий годинник. Ми здійснили її маленьку мрію!

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool