Кіровоградці, будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

До уваги керівників підприємств, установ, організацій, балансоутримувачів будинків споживачів ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" !

Відповідно до плану підготовки до опалювального періоду 2015/2016 року з 20 квітня 2015 року ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" розпочинає проведення гідравлічних випробувань на міцність і щільність теплових мереж .

Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах:

Південного теплового району:

с. Гірниче, вулиці: Преображенська, Олександрійська, Кримська, ,Хабаровська, Родимцева,Покровська,Тімірязєва, Робоча, Добровольського, Леваневського, Короленка, Белінського, Куйбишева, Ціолковського, Тельмана, Пляжева, Колгоспна, Червонозорівська, Миру,Севастопольська, Варшавська, Маланюка, Полтавська, Башкирська, Червоногвардійська, Васнєцова, Кірова, Кропивницького, пров Експериментальний, Будьоного, Кінний, Лісний , пл. Дружби народів, пр. Комуністичний, пр.Університетський, Шатіла, Жовтневої революції, Пожарського, Зінченка, Куроп'ятникова, Садова, Шумілова, Салганні піски, ВерхньоПермська, 20 років міліції, Можайського, пров.Щербаковський, М.Донського, Кріпосний,

Промислового теплового району:

вулиці Героїв Сталінграда, Комарова, 50 років Жовтня, Яновського, Андріївська, Жовтневої Революції, Жадова, Попова, Конєва, Повітрянофлотська, Родникова, Кільцева, Кузнєцова, Козакова, Райбульвар, Пацаєва, Волкова, Бєляєва, пр. Правди, пр.Промисловий. Глинки, Миргородська, Сухумська, Бєляєва, Ак. Корольова, Панфіловців, пр.Університетський.

Звертаємо увагу балансоутримувачів будинків – начальників ЖЕО , голів ОЖБК, ОСББ!

З метою недопущення витоку води до приміщень будівель та споруд до початку випробувань місцеві системи теплоспоживання мають бути повністю та надійно відключені від теплових мереж шляхом встановлення заглушок , про що необхідно скласти відповідний акт та надати на адресу ДП " Кіровоградтепло" ТОВ «ЦНТІ УНГА».

Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.

На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом води на поверхню.

Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей до провалин і місць виходу води та повідомляйте про такі випадки аварійно – диспетчерську службу підприємства за телефонами: 56-52-78, 050-328-97-00


Адміністрація ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool