Кіровоградський обласний художній музей запрошує на майстер-класи

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

27 лютого 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Пташка», на якому ви зможете поринути у світ творчості і натхнення.

Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

27 лютого 2017 року о 12.00 у Бобринецькому районному краєзнавчому музеї імені Миколи Смоленчука буде відкрито виставку робіт студентів факультету дизайну Кіровоградського інституту та Кіровоградського коледжу «Університет сучасних знань» «Подих весни»

1 березня 2017 року буде розгорнуто експозицію «Весни та котів багато не буває…», присвячену Всесвітньому дню котів. В експозиції будуть представлені твори з фондового зібрання обласного художнього музей та фото братів наших менших співробітників музею

1 березня 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас із виготовлення картини для участі у УІІІ Великодньому Благодійному Аукціоні «Весняний настрій».
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

1 березня 2017 року об 11.00 відбудеться публічний звіт Кіровоградського обласного художнього музею за підсумками роботи у 2016 році.
Запрошуємо колег музейників, співробітників закладів культури та освіти, представників засобів масової інформації, партнерів та ін.
Вхід вільний

2 березня 2017 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас із вишивки «Мережка», на якому всі бажаючі зможуть оволодіти даною технікою вишивки (необхідні матеріали: тканина домоткана 20х20 см., голка, нитки «Ірис», п’яльці, ножиці).
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Ольга Коломієць – член Національної спілки майстрів народного мистецтва України

4 березня 2017 року о 15.00 в рамах роботи «Музичної вітальні» обласного художнього музею Клуб авторської пісні та поезії «Байгород» запрошує на творчий вечір «Весняні мотиви», на якому прозвучать пісні на тему весни та жінки

 

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool