Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 8-15 жовтня

Жовтень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

8 жовтня 2018 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Пташечка».

(Необхідні матеріали: солоне тісто, гуашеві фарби, пензлик). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

9 жовтня 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться відкриття виставки творів «Вогонь, що не згасає» за підсумками проведення мистецької акції – пленеру в місті Помічна Добровеличківського району Кіровограсдької області, присвячена пам’яті художника, музиканта Віктора Осипенка (1958-2016) та до Дня художника. Вхід на відкриття виставки вільний

11 жовтня 2018 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації в техніці квілінг «Осінь».
(Необхідні матеріали: папір для квілінга, картон, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

11 жовтня 2018 року о 15.00 відбудеться відкриття виставки художніх творів «Під покровом осінніх муз» до Дня художника.
Вхід на відкриття виставки вільний. Запрошуємо всіх почіновувачів сучасного образотворчого мистецтва

12 жовтня 2018 року о 12.00 відбудеться відкриття персональної виставки Василя Гелетка «Отамани Гайдамацького краю» (м. Черкаси). Вхід на відкриття виставки вільний. Запрошуємо на відкриття музейників, краєзнавців, представників громадськості, студентську та учнівську молодь

12 жовтня 2018 року буде розгорнуто експозицію «Свята Покрова» до свята Покрови Пресвятої Богородиці

12 жовтня 2018 року о 16.00 відбудеться благодійний Аукціон в рамках проведення Національного фестивалю - конкурсу дитячої, юнацької та молодіжної творчості «FEST миру, радості, добра»

14 жовтня 2018 року з нагоди Дня художника України відбудеться День відкритих дверей (безкоштовне відвідування музею для усіх категорій населення). Запрошуємо до музею з 9.00-17.00

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool