Кіровоградський обласний художній музей: афіша 3-8 серпня

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

3 серпня 2015 року об 11.00 відбудеться відкриття виставки творів Вадима Канащука «У полоні мрій»

6 серпня 2015 року об 11.00 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із виготовлення об’ємної листівки. Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
6 серпня 2015 року о 14.30 у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Відеовітальні» відбудеться перегляд мультиплікаційних фільмів «У світі малюнку»

8 серпня 2015 року о 10.00 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено програму для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.). Даний захід буде діяти в музеї на постійній основі та на замовлення батьків

8 серпня 2015 року о 15.30 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас по виготовленню виробів із паперу. Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Протягом тижня відбудуться заходи по організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків із використанням інтерактивних форм роботи)

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98

Шановні відвідувачі! Ми працюємо для Вас та постійно намагаємося покращити якість нашої роботи і зробити відвідування музею більш комфортним. З липня 2015 року в музеї відвідувачі мають доступ до Wi Fi. Також Ви маєте можливість здійснити розрахунки за послуги музею банківськими картками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool