Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 22-27 квітня

Квітень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Протягом тижня діятиме виставка голографії «Живі картини» (експозиційний зал, ІУ поверх).

Представлені в експозиції монохромні одноракурсні і двухракурсні голограми (зі зміною картинок під різним кутом зору) виготовили фізики за допомогою лазера і світла створивши об’ємні копії творів мистецтва і живої матерії.

Вхід на виставку за окремими квитками: дорослий -30 грн.; дитячий -20 грн.; діти дошкільного віку - безкоштовно

В рамках циклу майстер-класів до Великодніх свят:

22 квітня 2019 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з паперу «Великодня листівка».
(Необхідні матеріали: кольоровий картон, клей, ножиці).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

23 квітня 2019 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів в техніці квілінг «Писанка».
(Необхідні матеріали: кольоровий картон, кольоровий папір, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І–ї категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

24 квітня 2019 року з 10.00 біля обласного художнього музею відбудеться благодійна виставка-ярмарок «Hand-made Дива 2019» за участі майстрів творчого об’єднання «Креативна молодь» та за підтримки магазину «Світ креативу». Запрошуємо всіх бажаючих поринути у чарівний світ декоративно-ужиткового мистецтва

24 квітня 2019 року о 16:00 відбудеться Х Великодній Благодійний Аукціон — благодійний продаж картин, безкоштовно наданих художниками, меценатами, галереями. Кошти, зібрані під час торгів, передадуть на придбання обладнання для міської лікарні швидкої медичної допомоги

25 квітня 2019 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із писанкарства.
(Необхідні матеріали: сирі та видуті яйця).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Анна Петренко – художник-реставратор ІІ категорії відділу фондів обласного художнього музею

25 квітня 2019 року о 15.00 відбудеться презентаційна екскурсія «Прогулянка вулицею Освітянською».
Запрошуємо усіх містян, небайдужих до пізнання історії рідного міста, працівників музейних установ та інших закладів культури, викладачів навчальних закладів, гостей нашого міста, тощо долучитися до цікавої подорожі.
Скористайтеся унікальною можливістю, оскільки наступні екскурсії даного тематичного спрямування будуть здійснюватися на платній основі.
Місце збору усіх бажаючих - 25 квітня 2019 року о 15.00 біля поліклініки №3
Проводить: Микола Правда – науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею

26 квітня 2019 року буде розгорнуто експозицію «Чорнобиль: програний двобій з «мирним атомом» до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля

26 квітня 2019 року відбудеться День відкритих дверей до 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи та в рамках Міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф (безкоштовне відвідування та екскурсійне обслуговування ліквідаторів аварії та осіб, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool