Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 15-20 квітня

Квітень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1481 | Коментарі: 0

Протягом тижня діятиме виставка голографії «Живі картини» (експозиційний зал, ІУ поверх). Представлені в експозиції монохромні одноракурсні і двухракурсні голограми (зі зміною картинок під різним кутом зору) виготовили фізики за допомогою лазера і світла створивши об’ємні копії творів мистецтва і живої матерії.

ФОТОИНФОРМ повідомляв про відкриття цієї виставки

Вхід на виставку за окремими квитками: дорослий -30 грн.; дитячий -20 грн.; діти дошкільного віку - безкоштовно

В рамках циклу майстер-класів до Великодніх свят:

15 квітня 2019 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Писанка».
(Необхідні матеріали: солоне тісто, гуаш, пензлик).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

17 квітня 2019 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної витинанки з паперу «Писанка».
(Необхідні матеріали: картон, ножиці, стрічки, канцелярський ніж).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І–ї категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

18 квітня 2019 року о 10.00 буде проведено захід «Скарби біля порогу», до 90-річчя з дня народження історика, краєзнавця, шевченкознавця, громадського діяча В’ячеслава Шкоди (1929-2011). Захід відбудеться в рамках проведення щорічних зустрічей пам’яті славетного краєзнавця. Запрошуємо істориків, краєзнавців, освітян, музейників, студентів та усіх небайдужих до історії рідного краю

18 квітня 2019 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із петриківського розпису.
(Необхідні матеріали: гуаш, пензлики, картон).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Анна Петренко – художник-реставратор ІІ категорії відділу фондів обласного художнього музею

18 квітня 2019 року о 15.45 відбудеться відкриття виставки переможців заочного туру Фестивалю «Усі рівні. Усі різні» та обласної виставки-конкурсу «Знай і люби свій рідний край» учасників ХХІУ Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі.
Запрошуємо на відкриття виставки шанувальників дитячої творчості. Вхід вільний

18 квітня 2019 року буде розгорнуто експозицію «Перлини архітектурної спадщини» до Міжнародного дня пам’яток і визначних місць

20 квітня 2019 року з 11.00 у Дендропарку музей доєднається до участі у VIІ Центрально - Українському музейно-туристичному фестивалі (у програмі Фестивалю передбачено роботу щорічної міжрегіональної туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує - 2019», проведення презентацій туристичних маршрутів, заходів подієвого туризму від районів та міст області, роботи сільських «зелених» садиб Кіровоградщини, ярмарку робіт, майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва)

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool