Кіровоградський ансамбль виборов путівку у фінальну частину Всеукраїнського конкурсу

Листопад 16, 2015 | Новини | Переглядів: 5225 | Коментарі: 0

У Кременчуку пройшов Всеукраїнський фестиваль східного танцю на Кубок «Першості центральної «України», організований Всеукраїнською асоціацією східного танцю спільно з Міжнародною асоціацією східних танців.

У фестивалі-конкурсі взяли участь 246 учасниць 10-16 років з Полтавської, Київської, Кіровоградської та Херсонської областей.

Місто Кіровоград на фестивалі представляли 30 танцівниць ансамблю східного танцю «Медея» дитячо-юнацьких клубів «Гермес» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради. Вихованці «Медеї» продемонстрували високий рівень майстерності і отримали сертифікат на безкоштовну участь у загальному Всеукраїнському конкурсі східних танців.

А вже наступного дня юні кіровоградські грації переїхали до Олександрії, де проходив Всеукраїнський рейтинговий фестиваль східного танцю «Мрія запрошує 2015». Тут демонстрували свою майстерність 147 юних танцівниць 5-10 річного віку із тих же регіонів України.
Ансамбль «Медея» і тут виборов Гран-прі Всеукраїнського рейтингового фестивалю у номінації «Наймасовіша сценічна постановка східного танцю».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool