Кіровоградськими податківцями викрито агрофірму, службові особи якої ухилились від сплати майже 3 млн. грн. податків

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Під час перевірки з’ясувалось, що підприємство протягом 2010-2012 років вирощувало сільгосппродукцію на угіддях, договори оренди по яких не зареєстровані Управлінням Держкомзему.


Керівники агрофірми при реалізації продукції, вирощеної на цих землях, відображали податкові зобов’язання з податку на додану вартість не в загальній декларації з ПДВ, як належало, а в спеціальній (скороченій). Такі махінації дали змогу сільгоспвиробникам умисно ухилились від сплати ПДВ на загальну суму 2,8 млн. грн.
Матеріали перевірки слідчим податкової міліції ДПС у Кіровоградській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).
Досудове розслідування триває. Вживаються заходи по відшкодуванню збитків, завданих державі.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool