Кіровоградським журналістам презентували проект міського бюджету на наступний рік

Грудень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

27 грудня у Кіровоградській міській раді відбулась прес – конференція заступника міського голови Ігоря Василенка.

Ігорь Василенко презентував представникам засобів масової інформації проект міського бюджету на 2012 рік. За його інформацією, загальний обсяг доходів міського бюджету на 2012 рік передбачається у сумі 756, 6 мільйона гривень, у тому числі дотація вирівнювання, що одержується з державного бюджету – 136980,7 тис.грн., субвенції з державного бюджету – 233158,4 тис.грн., субвенція з обласного бюджету – 417,0 тис.грн.
Власні податкові і неподаткові надходження, відзначив Ігор Василенко, у 2012 році складуть 326 мільйона гривень. Головним бюджетоутворюючим податком залишиться податок з доходів фізичних осіб – 269, 8 мільйона гривень. Передбачається його зростання у порівнянні з 2011 роком на 18,7%. На 13,9% збільшаться і надходження від плати за землю, які у наступному році заплановані у сумі 45,1 мільйона гривень. Ще 2,7 мільйона гривень надійдуть від оренди цілісних майнових комплексів.
Ігор Василенко звернув увагу, що 60,7% загального фонду міського бюджету планується виористати на фінансування соціальної сфери. 232,2 мільйона гривень буде використано вгалузі освіти, 142,3 мільйона гривень піде на фінансування охорони здоров’я, 23,6 та 5,9 мільйонів гривень, відповідно, на культуру і фізичну культуру і спорт. На соціальний захист передбачається використати 5,6 мільйона гривень.
За словами Ігоря Василенка, на 7,8 мільйона гривень зростуть і видатки на житлово – комунальне господарство міста. У 2012 році вони складуть 29 мільйонів гривень, з них на ремонт доріг – 16,3, дахів – 4,95, ліфтів – 1, 35 мільйона гривень. 908 тисяч гривень планується витратити на відновлення зовнішнього освітлення у Кіровограді, 645 тисяч – на ремонт внутрішньобудинкових електичних мереж, що дозволить у 5 багатоповерхівках забезпечити поквартирний облік електроенергії.
Вперше, відзначив Ігор Василенко, у міському бюджеті пердбачаються кошти у сумі 100 тисяч гривень на фінансування прогграми допомоги встановлення індивідуального опалення для малозабезпечених громадян, які проживають в будинках, де кількість квартир з облаштованим автономним опаленням перевищує 85%.
Проект міського бюджету сьогодні, 27 грудня пройде процедуру погодження виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради і 29 грудня буде винесений на розгляд міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool