Кіровоградські юніори відкрили для себе світ йоги

Березень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Четвертий рік поспіль працює освітня Бізнес Школа ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, яка була створена для допитливих, кмітливих та розумних юних кіровоградців.

ТОП-менеджери фiлii банку та фахiвцi проводять тренiнги на такі теми, як економіка, фінанси, банківська справа, реклама та маркетинг, історія грошей тощо. Діти із великим задоволенням відвідують кожне заняття, адже навчання проводиться у форматі цікавих презентацій, вільного спілкування та з закріпленням знань за допомогою ігр, вікторин, конкурсів.

В цьому навчальному році керівники регіональної БізнесШколи долучили до програми і заняття з йоги, які служитимуть для оздоровлення і зміцнення тіла і духу, розвиватимуть інтелект і вербальні навички слухачів.

“Дитяча йога, – розповідає Інна Городова, тренер з йоги, - це особливий простір, де діти вчаться не лише виконувати фізичні вправи, вони вчаться довіряти своїм можливостям і проводити час в атмосфері гри і задоволення. Заняття з йоги допомагають дітям справлятися зі стресами і напруженнями у повсякденному житті, дають можливість отримати цінні навички, щоб нести їх з собою у доросле життя”.

Перше заняття з йоги пройшло надзвичайно цікаво. По-перше розпочалося воно о 7.55 ранку. А по-друге - не де інде, а на даху торгівельно-розважального центру “Копілка”. Саме тут рано-вранці слухачі зустрічали сонечко, вчилися правильно дихати та візуалізувати свої мрії.

“Ми не тільки навчаємо наших слухачів фінансовій грамоті, -ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку, - Ми намагаємося укріпити здоров'я, прищепити позитивне ставлення до оточуючих. Саме через заняття з дитячої йоги навчити наших учнів сприймати життя яскравішим, барвистим, і допомогти їм стати гармонійними людьми”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool