Кіровоградські велосипедисти вдало завершили спортивний сезон

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

У Олександрії відбувся розіграш фіналу Кубка України з велосипедного кросу. Змагання зібрали 55 учасників, які представляли шість команд.

Велосипедисти комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» закінчили спортивний сезон високими результатами.

Так, в індивідуальній гонці золоті нагороди завоювали Наталія Красильникова і Артем Шевцов, а Владислав Шутко й Ангеліна Філева стали срібними призерами. В естафетній гонці всі наші команди підіймались на найвищу сходинку п’єдесталу: Олексій Науменко, Іван Соломченко, Олександр Сриник, Артем Шевцов серед чоловіків; Наталія Красильнікова, Олена Демидова, Олена Гуцан у змаганні жінок; Владислав Шутко, Кирило Царенко, Назар Коношко, Костянтин Колєсніков серед юнаків 2000-2001 р.н.; Ангеліна Філева, Алла Марущук, Софія Шевченко у змаганні дівчат; Олексій Мазуренко, Євген Крячко, Євген Тесцов і Олександр Мамчук серед юнаків 2002 р. н. і молодших.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool