Кіровоградські студенти - найкращі

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5252 | Коментарі: 0

Культурно-мистецька програма «Кіровоградські студенти – найкращі» відбулася у «Fusion club» з нагоди Дня студента.

У мистецькій акції, організованій відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради, взяли участь студенти державного педагогічного університету ім. В.Винниченка, Національного технічного університету, льотної академії Національного авіаційного університету, інституту розвитку людини вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», інституту державного та муніципального управління класичного приватного університету, державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж», медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна, машинобудівного коледжу КНТУ, професійного ліцею сфери послуг.

Своїми яскравими виступами кіровоградські студенти заслужили бурхливі оплески глядачів і довели власною майстерністю на сцені клубу, що вони талановиті і найкращі!

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool