Кіровоградські правоохоронці завершили навчання

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1756 | Коментарі: 0

У Кіровоградському відділенні навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди 55-го випуску слухачів.

На урочисті збори завітали начальник управління громадської безпеки УМВС полковник міліції Олег Вітюгов та заступник начальника штабу УМВС полковник міліції Олександр Шепелєв.
До присутніх з вітальним словом звернувся начальник Кіровоградського відділення полковник міліції Володимир Дубівка.
– Шановні випускники, від керівництва академії та від себе особисто щиро вітаю вас з цією подією. Впевнений, що здобуті знання сприятимуть вашому подальшому професійному становленню. Залишайтеся чесними і принциповими, сильними та незламними охоронцями закону, – зазначив Володимир Володимирович.
Від імені керівництва УМВС в області випускників привітав заступник начальника штабу Управління Олександр Шепелєв та побажав їм і надалі сумлінно служити на благо народу України.
Під час урочистостей почесні гості вручили понад 60-м слухачам Кіровоградського відділення навчально-наукового інституту заочного навчання НАВС дипломи бакалавра нового зразка.
Зі словами подяки до керівника навчального закладу та представників Управління УМВС в області від імені випускників звернувся майор міліції Олександр Співак.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool