Кіровоградські поліцейські відвідали маленьких мешканців будинку дитини (відео)

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Зустріч, як і завжди, була довгоочікуваною та хвилюючою. Гості завчасно потурбувалися про те, як саме порадували малят, які, уже традиційно, підготували святковий концерт.

Начальник Головного управління Національної поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко разом із керівником поліції охорони області Володимиром Луньовим приїхали з подарунком. Новенький телевізор для ігрової кімнати та кілька десятків повітряних кульок, якими малята одразу ж прикрасили зал, створили потрібну атмосферу для хорошого свята.

Усміхнені і щасливі від уваги до себе, діти метушилися та із задоволенням спілкувалися з правоохоронцями, розповідали віршики, співали і танцювали. Незважаючи на зайнятість поліцейських, малеча радувала їх своїми виступами майже годину.

«У цьому закладі намагаюся бувати частіше. Зрозуміло, що у такий особливий для них день, неможливо було відкласти «гостини», – розповідає шеф поліції області Сергій Кондрашенко. – Порадившись із колегами, прийняли рішення придбати для малят телевізор, аби вони дивилися мультики, розвивалися та росли розумними і щасливими на радість усім нам. Хотілося б, звичайно, щоб дітки зустрічали якомога більше гостей та отримували подарунки, бо для них це дуже важливо».

«Наші шефи завітали напередодні свята і ми вдячні їм за постійну увагу, – каже головний лікар будинку дитини Петро Пастух. – Звісно, що ми робимо все можливе, аби малюки були забезпечені найнеобхіднішим, та допомога з боку наших друзів із поліції завжди вчасна і потрібна.

Спасибі особисто Сергію Григоровичу за його чуйне ставлення до проблем інших людей та підтримку».

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool