Кіровоградські Міндоходівці зустрілись з бізнесменами Знам’янщини

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Забезпеченню максимально сприятливих умов для підприємницької діяльності у регіоні та прозорості співпраці була присвячена зустріч з представниками малого та середнього бізнесу Знам’янського району.

У заході взяли участь перший заступник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха та керівники органів місцевого самоврядування.
У своїй промові Сергій Колотуха наголосив, що одним з основних завдань роботи органів доходів і зборів – є створення для платників податків якісного сервісу, надання більш широкого спектру послуг, спрощення процедури адміністрування податків і митних платежів.
Також, під час зустрічі йшла мова про використання у роботі бізнесу ІТ-технологій. Так, отримання в органах Міндоходів безкоштовного електронного цифрового підпису, дає змогу платникам здійснювати звітування у режимі он-лайн до органів Міндоходів, державної статистики України та Пенсійного фонду України.
«Вважаю, що наша зустріч стане ще одним кроком до налагодження більш тісних партнерських стосунків та конструктивної співпраці між органами Міндоходів та платниками податків. Адже, нині нас об’єднує спільна відповідальність за добробут громадян та за гідне місце серед інших держав світу», – підсумував Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool