Кіровоградські кікбоксери завоювали сім золотих медалей на Всеукраїнському турнірі в Києві

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5491 | Коментарі: 0

Із 13 по 15 листопада Київський університет імені Грінченка гостинно приймав учасників Всеукраїнського турніру з кікбоксингу.

У турнірі, присвяченому пам'яті Павла Опанасовича Орла – засновника і першого президента Федерації кікбоксингу України, взяли участь 270 спортсменів віком від 12 до 18 років із восьми регіонів України: Сумської, Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Львівської, Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей.

Кіровоградщину на престижних змаганнях презентували 5 спортсменів дитячо-юнацького клубу «Старт» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради. Кіровоградські майстри кікбосингу успішно виступили на турнірі та вибороли сім золотих нагород.

Так, Євген Розгачов (14 років) та Базарбай Матякубов (12 років) вибороли по два "золота" в розділах фул-контакт і лоу-кік.
Михайло Касьянчук (13 років) здобув перше місце у лоу-кік і друге в фул-контакті, Тарас Тунік став чемпіоном в розділі лоу-кік.
Олександр Ушаков (18 років) святкував перемогу в розділі К-1 та завоював “срібло” у розділі лоу-кік.

Загалом спортсмени дитячо-юнацького клубу «Старт» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради в цілому на цих змаганнях провели 8 поєдинків, в 6-ти поєдинках отримали перемоги. Тренує спортсменів Ігор Бондар.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool