Кіровоградські енергетики йдуть в ногу з часом

Лютий 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 1

Забезпечення стабільного функціонування енергосистеми області задача не з легких, адже мало підтримувати у робочому стані працююче обладнання, слід також дбати про нарощення енергетичного потенціалу.

 З цією метою постійно впроваджуються новітні технологічні рішення. Зокрема, вакуумні вимикачі і трансформатори напруги і струму з литою ізоляцією, які не лише значно збільшують надійність електропостачання, а й є екологічно чистими. Таке обладнання у 2012 році встановили на підстанціях напругою 150 кіловольт «Південно-східна», «Завалля», «Бобринець», «Кіровоградська», «Березівка», «Новомиргород», «Сільмаш», ще 79 вакуумних вимикачів встановили на ПС-35-150 кВ.
Минулого року на виконання планів інвестиційної програми товариства було збудовано більше 14 кілометрів ліній електропередачі напругою 35 кіловольт, реконструйовано й збудовано більше 157 кілометрів ліній напругою 0,4 – 6-10 кВ.
Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool