Кіровоградські діти стали переможцями конкурсу Податки очима дітей-2011

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1831 | Коментарі: 0

Підведено підсумки останнього, всеукраїнського етапу конкурсу „Податки очима дітей-2011”. Серед переможців – двоє дітей з Кіровоградщини. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Так, І місце у віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Художні твори” обійняла Дарія Савченко з Олександрії з триптихом "Окрилена Україна”. Валентин Мороз з Компаніївки зі своїм виробом з паперу „Королівство Всемогутнього податку” зайняв ІІІ місце у віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Твори декоративно-прикладного мистецтва”
Учасниками фінального етапу конкурсу стали 162 школярі. Саме з їх числа журі Всеукраїнського конкурсу визначило переможців, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця у двох вікових категоріях за напрямами „Художні твори”, „Літературні твори”, „Твори декоративно-прикладного мистецтва”.
Цього року у конкурсі було представлено понад 30 тис. творчих робіт дітей, тоді як на початку його запровадження у 2001 році надійшло лише 2,5 тис. художніх доробків. Окрім художніх творів дітей, до участі у конкурсі направлялися вироби декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори. Це дало змогу більшій кількості обдарованих дітей розкрити свої творчі здібності та одночасно усвідомити процес сплати податків як необхідність.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool