Кіровоградські діти стали переможцями конкурсу Податки очима дітей-2011

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1851 | Коментарі: 0

Підведено підсумки останнього, всеукраїнського етапу конкурсу „Податки очима дітей-2011”. Серед переможців – двоє дітей з Кіровоградщини. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Так, І місце у віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Художні твори” обійняла Дарія Савченко з Олександрії з триптихом "Окрилена Україна”. Валентин Мороз з Компаніївки зі своїм виробом з паперу „Королівство Всемогутнього податку” зайняв ІІІ місце у віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Твори декоративно-прикладного мистецтва”
Учасниками фінального етапу конкурсу стали 162 школярі. Саме з їх числа журі Всеукраїнського конкурсу визначило переможців, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця у двох вікових категоріях за напрямами „Художні твори”, „Літературні твори”, „Твори декоративно-прикладного мистецтва”.
Цього року у конкурсі було представлено понад 30 тис. творчих робіт дітей, тоді як на початку його запровадження у 2001 році надійшло лише 2,5 тис. художніх доробків. Окрім художніх творів дітей, до участі у конкурсі направлялися вироби декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори. Це дало змогу більшій кількості обдарованих дітей розкрити свої творчі здібності та одночасно усвідомити процес сплати податків як необхідність.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool