Кіровоградське СІЗО інформує щодо протесту прокуратури

Березень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

04.03.2013 року прес-службою прокуратури Кіровоградської області було розміщено статтю щодо незадовільного медико-санітарного забезпечення ув’язнених та засуджених осіб, які утримуються в Кіровоградському слідчому ізоляторі.

З метою надання додаткових роз’яснень щодо фактів, викладених у вищезазначеній статті, інформуємо, що на даний час залишаються не укомплектованими посади психіатра та фтизіатра медико-санітарної частини Кіровоградського СІЗО.
Враховуючи некомплект медичних працівників, при необхідності для надання медичної допомоги та фахових консультацій залучаються відповідні фахові працівники медичних закладів міста та області.
Для надання нам практичної допомоги у вирішенні складного питання укомплектування вакантних посад медичних працівників, в усі медичні заклади охорони здоров’я Кіровоградської області (в тому числі і районні лікарні) надіслано запити про можливість працевлаштування медичних працівників в Державній кримінально-виконавчій службі (загалом 42 листа).
Зокрема, 28 лютого 2013 року в Кіровоградському міському центрі зайнятості було організовано та проведено «Ярмарку вакансій», основним завданням якої був пошук претендентів на вакантні місця осіб, які здатні якісно та своєчасно виконувати поставлені службові завдання.
Крім того, завдяки вжитим заходам вдалося укомплектувати посади фельдшера та провізора медико-санітарної частини Кіровоградського СІЗО.
Стосовно забезпечення медичним обладнанням, медико-санітарна частина Кіровоградського СІЗО протягом 2012 року була доукомплектована новим обладнанням та на даний час містить цифрові флюорографічний та рентгенологічний апарати, сучасну стоматологічну установку, сухо жарову шафу при лабораторії та кімнату для утримання матері з дитиною, офіційне відкриття якої було проведено 19 лютого 2013 року.
 

Прес-служба
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool