Кіровоградська область: Знешкоджено 173 артснаряди та 1 авіабомбу періоду Другої Світової війни (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

9 квітня на пункт диспетчерського зв’язку Олександрійського районного відділу УМНС в Кіровоградській області надійшло повідомлення про виявлення жителями с.Попельнасте близько 20 застарілих боєприпасів. А вже за декілька хвилин надійшов сигнал про виявлення авіабомби в с.Пролетарське. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Керівництво райвідділу повідомило про подію піротехнікам аварійно-рятувального загону спецпризначення УМНС в області. Територію, де виявили вибухонебезпечні предмети, одразу огородили кіперною стрічкою та забезпечили охорону. 

У селі Попельнастому, на території кладовища, 20 артилерійських снарядів до половини перебували на поверхні землі. Обстеживши територію міношукачами, піротехніки виявили під шаром грунту більше 150 боєприпасів. В загальній кількості бійці МНС вилучили 173 артилерійських снаряди.
Біля колишньої ферми с.Пролетарське після ретельного обстеження фахівці вилучили також 50-кілограмову застарілу авіаційну бомбу.
Виявлені боєприпаси німецького виробництва та належать до періоду Другої Світової війни. 10 квітня всі вилучені вибухонебезпечні предмети знешкодили на спеціальному майданчику під селом Попельнасте.

Кіровоградська область: Знешкоджено 173 артснаряди та 1 авіабомбу періоду Другої Світової війни (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool