Кіровоградська область: рятувальники 204 рази залучались до надання допомоги по подоланню наслідків негоди

Березень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області протягом 27 лютого – 8:00 4 березня залучались 204 рази.

Так, 189 разів бійці Управління ДСНС в області виїжджали на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, при цьому вилучено 317 одиниць техніки, з них: 202 вантажних, 99 легкових, 1 тролейбус, 4 маршрутних автобуси та 11 автомобілів швидкої медичної допомоги. При цьому надано допомогу 400 громадянам, які перебували у цих транспортних засобах.

Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують працювати на дорогах, визволяючи автомобільний транспорт із снігових заметів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool