Кіровоградська область: найбільш резонансні злочини та події на 24 жовтня 2012 року

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 13 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 9 крадіжок майна громадян та 3 злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Світловодського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину двох 16-річних місцевих жителів. Зловмисники підозрюються у викраденні мопеду жителя районного центру. Власник залишив транспортний засіб вночі біля будинку, чим і скористалися злодії. Наразі мопед вилучено.

До Кіровського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із лікарень міста із непроникаючим ножовим пораненням живота доставлено 44-річного місцевого жителя. Встановлено, що тілесні ушкодження чоловіку спричинила його знайома після спільного розпиття спиртних напоїв.

В одному із населених пунктів Голованівського району за добровільною згодою власника під час проведення огляду домоволодіння 42-річного місцевого жителя правоохоронці виявили металеву банку від кави, у якій чоловік зберігав близько 10 грамів подрібненої коноплі. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки велосипеда місцевого жителя. Ним виявився 47-річний житель районного центру. Зловмисник викрав транспортний засіб, який чоловік залишив без нагляду біля магазину.

До Голованівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із численними травмами голови за медичною допомогою звернувся 44-річний місцевий житель. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому на ґрунті особистих неприязних відносин наніс 24-річний житель районного центру.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool