Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує переглянути книжкові виставки

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

З 16 липня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Священна книга людства: пам’ятка культури і джерело літератури», присвячену Року Слова Божого в Україні. 

З давніх-давен образ саду асоціювався у різних народів зі світлим раєм, омріяним Едемом - місцем вічного блаженства де панують затишок і благодать. Такий сад є образом-символом духовної літератури, який вбирає в себе вічне і сьогоденне. Кожне дерево в ньому -священна книга людства.

З 20 липня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Українське слово йде до тебе», книги, видані за державною та обласною програмами книговидання та книгорозповсюдження.

Масові заходи:

Запрошуємо переглянути книжкові виставки в рамках літньої читальної зали просто неба «Книга під сонцем». Щодня презентуватимуться нові цікаві книжкові виставки, проводитимуться вікторини, майстер-класи, розваги для малечі та їх батьків. Кожного дня на відвідувачів чекатимуть нові книги та нові розваги. Читальна зала працюватиме з понеділка по четвер, з 10.00 до13.00.

16 липня – «Багатогранний світ мистецтва» (відділ мистецтв);
17 липня – «Веселими стежками літа» (відділ абонементу);
18 липня – «Hand made – ідеї власноруч» ( відділ сприяння технічній творчості молоді);
19 липня – «Читаєморазом!» (відділ популяризації книги).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool