Кіровоградська команда стала лауреатом престижної нагороди «Честь і слава Кіровоградщини»

Вересень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Кіровоградська бейсбольна команда “КНТУ – Єлисаветград” стоїть на порозі завоювання золотих медалей чемпіонату України.

Як повідомив заслужений тренер України, головний тренер збірної України Олег Бойко, командам залишилося зіграти один тур, який почнеться 14 вересня, проте кіровоградських бейсболістів ніхто не зможе вже наздогнати, навіть теоретично.
Це буде вісімнадцята перемога “КНТУ – Єлисаветград” у найпрестижніжих замаганнях українських бейсболістів. Крім, того, відзначив Олег Бойко, наша команда є 15-кратним володарем Кубка України та неодноразовим переможцем міжнародних плей – офів Кубку Чемпіонів, а кіровоградські гравці складають основу усіх збірних команд України.
Міська влада належно оцінила вдалі виступи бейсболістів “ КНТУ – Єлисаветград” на всеукраїнській та міжнародних аренах. Саме за поданням Кірооградської міської ради найтитулованіша бейсбольна команда України цього року стала лауреатом престижної нагороди “Честь і слава Кіровоградщини”.
Олег Бойко щиро подякував секретарю міської ради Ігорю Волкову за високу оцінку роботи команди “КНТУ – Єлисаветград” і за допомогу, яку протягом останніх років міська влада надає на розвиток бейсболу у Кіровограді.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool