Кіровоградська філія ПриватБанку збільшить штат співробітників

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

З початку року колектив Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку поповнився 84 новими співробітниками, а до кінця року планується працевлаштувати ще 50 спеціалістів.

Як повідомили в регіональному прес-офісі банку, ПриватБанк активно залучає фахівців у рамках програми розширення мережі банківських відділень і впровадження новітніх технологій обслуговування.

"Наш дружний та високопрофесійний колектив налічує 520 спеціалістів, - говорить начальник відділу трудових ресурсів Кіровоградської філії ПриватБанку Тетяна Джевага. - ПриватБанк - це динамічна, активно зростаюча фінансова установа, яка постійно впроваджує передові технології, а це означає, що ми постійно потребуємо нових молодих кадрових вливань, які, використовуючи отримані знання, ще вище піднімали б рейтинг нашого банку, підвищували його надійність та якість обслуговування. Сьогодні ми запрошуємо молодих спеціалістів, які володіють достатніми фаховими знаннями та мають бажання постійно підвищувати свій професійний та загальноосвітній рівень».

Історія Кіровоградської філії ПриватБанку розпочиналась із 18 співробітників, частина з яких працює і сьогодні. За 19 років існування філії колектив виріс майже у 30 разів.

Заробітна плата співробітників Кіровоградської філії на 15% вище, ніж у їхніх колег з інших банків регіону. Умови праці включають в себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але і такі можливості, як регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість генерування ідеї і, що важливо, реальний кар'єрний зріст - близько 70% керівників відділень починали свій шлях з звичайних фахівців.

У свою чергу співробітники банку безкоштовно навчають фінансовій грамотності своїх дітей, приводячи їх на навчання до ЮніорБанку.

"У ПриватБанку я працюю вже 12 років, - розповідає керівник направлення кредитні карти Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталья Кірєєва. - У 2001 році я побачила оголошення, що потрібні співробітники, не довго думаючи, вирішила спробувати свої сили і підійшла до керівника відділення. Розпочинала я свою трудову діяльність у банку з посади касиром-операціоністом , а сьогодні я вже керівник направлення регіонального управління і у мене в підпорядкуванні більше 120 співробітників. Для цілеспрямованих, амбітних, далекоглядних людей в нашому банку створені всі умови для кар”єрного росту, самовдосконалення, генерації та впровадження своїх ідей.

Як повідомили в банку, більше половини нових співробітників складають випускники кіровоградських ВУЗів. ПриватБанк вже не перший рік співпрацює з усіма профільними ВНЗ, і це не тільки проходження практики чи стажування, але й надання можливості подальшого працевлаштування після закінчення навчання. “Ми чекаємо на висококваліфікованих спеціалістів та магістрів, які отримали диплом про вищу освіту та мають жгуче бажання розвивати свій професійний потенціал”, - додає Тетяна Джевага.

У Кіровоградській області працює 74 відділення, 166 банкоматів , 193 термінали самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool