Кіровоградщина: зникли двоє юнаків (ФОТО)

Червень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 4288 | Коментарі: 0

УМВС України в Кіровоградській області розшукує неповнолітнього Двоєнка Віталія Юрійовича, 1996 року народження, жителя с. Аджамка Кіровоградського району, який 15 червня 2013 року близько 19.00 самовільно залишив місце проживання та поїхав у невідомому напрямку і до теперішнього часу не повернувся.

Його прикмети: на вигляд 17 років, зріст 170-175 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі каро-зелені, волосся коротке темне, від скронь до потилиці з обох боків на голові вибриті смужки волосся.

Був одягнений: туфлі замшеві чорного кольору з блискучими металевими вставками, джинси світло-синього кольору, футболка чорного кольору з фотокартками дівчат спереду.

При собі мав мобільний телефон Nokia 213 чорного кольору.

За наявною інформацією, підліток залишив місце проживання разом з другом Балабановим Олександром Андрійовичем, 1997 року народження, жителя с. Аджамка Кіровоградського району, який також близько 19.00 того ж дня самовільно залишив домівку та поїхав у невідомому напрямку і до теперішнього часу не повернувся.

Його прикмети: на вигляд 16 років, зріст 160-165 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі темні, волосся коротке темне.

Був одягнений: туфлі білого кольору, джинси світло-синього кольору, футболка синього кольору.

Працівники міліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження неповнолітніх, Двоєнка Віталія Юрійовича та Балабанова Олександра Андрійовича, повідомити за телефонами: 0504871919, 066-423-18-54, 096-880-74-71, або до найближчого відділення міліції за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool