Кіровоградщина: змінився переможець на виборах селищного голови

Листопад 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1415 | Коментарі: 0

Після рішення Дніпропетровського адміністративного апеляційного суду, 10 листопада 2015 року був проведений черговий підрахунок виборчих бюлетенів з виборів сільського голови Піщанобрідської сільської ради Добровеличківського району Кіровоградської області.

Усім членам дільничних комісій були вручені письмові запрошення від Піщанобрідської сільської виборчої комісії за підписом її голови про необхідність прибути на перерахунок бюлетенів до Добровеличкіської районної виборчої комісії 10 листопада 2015 року. Спочатку всі члени ДВК відмовлялись їхати і склали про це протокол з підписами, але після наведених аргументів голови районної комісії Катерини Гольцер, члени ДВК таки поїхали до районної комісії. Черговий перерахунок бюлетенів показав, що вибори виграв кандидат на посаду сільської ради, діючий голова Піщанобрідської сільської ради Сергій Мар’янов.

Кандидат на посаду голови сільської ради Сергій Гладченко, який по результату першого підрахунку на виборах 25 жовтня 2015 року отримав перемогу, повідомив спостерігачу ОПОРИ, що буде оскаржувати результати повторних підрахунків в суді.

Нагадаємо, що за результатами виборів на посаду голови Піщанобрідської сільської ради з перевагою в 13 голосів переміг Сергій Гладченко.

Діючий голова Піщанобрідської сільської ради Сергій Мар’янов, який є опонентом переможця, заявив що результати виборів на п’ятьох кількох дільницях не дійсні і подав позов до адміністративного суду. Натомість Сергій Гладченко, заявив ОПОРІ, що зі сторони опонента було зловживання адміністративним ресурсом та спроба сфальсифікувати вибори. Після кількох судових засідань і другого перерахунку голосів вночі з 29 на 30 жовтня, який провели самі члени ТВК було прийняте рішення про визнання виборів не дійсними. Пізніше рішення про черговий перерахунок голосів прийняв Дніпропетровський окружний адміністративний суд.

На даний момент на сайті ЦВК розміщено інформацію про повторне голосування по виборам Піщанобрідського сільського голови у грудні 2015 року.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool