Кіровоградщина: зловмисник вкрав майна на 15 тисяч гривень

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Світловодські правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

7 квітня до Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про злочини. У період з січня по квітень цього року з домоволодіння чоловіка було викрадено електроінструменти, три шкіряні куртки, газову колонку, спортивний велосипед, мікрохвильову піч, принтер та інші речі на загальну суму 15 тисяч гривень.
- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. - Злодій скористався тим, що в будинку ніхто не проживав, і здійснив крадіжки майна.
Частину викрадених речей правоохоронці вилучили.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool