Кіровоградщина з початку війни надала 5 461 тонну гуманітарної допомоги

Серпень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1628 | Коментарі: 0

Сьогодні під час засідання робочої групи з питань гумдопомоги начальник обласного управління комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності Віталій Останній повідомив, що Кіровоградщина з початку війни надала 5 461 тонну гуманітарної допомоги.

За словами посадовця, гуманітарним штабом при ОВА надано 1 743,9 тонни допомоги, волонтерськими організаціями - 1 954 тонни, територіальними громадами - 1 480 тонн, іншими підприємствами – 282,6 тонни.

«Продовжуємо сортувати отриману гумдопомогу та регулярно відправляти її за основними потребами: забезпечення закладів охорони здоров’я, внутрішньо переміщеним особам, у місця ведення бойових дій та у міста, які найбільше постраждали через збройну агресію», - повідомив Віталій Останній.

Радниця патронатної служби апарату ОВА Галина Пастух окремо акцентувала на продовженні активної роботи у напрямку отримання та відправлення гуманітарної допомоги, а також на співпраці з міжнародними волонтерськими організаціями на кожній території області, яка розміщує ВПО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool