Кіровоградщина: з автоматом у кафе

Травень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1633 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури кримінальне провадження відносно чоловіка, який з автомату «розстріляв» підлогу одного з придорожніх кафе Ульянівського району, в найкоротші терміни розслідувано та направлено на розгляд суду.

Дії стрілка кваліфіковано за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто як хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї.
Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 березня поточного року підозрюваний, перебуваючи у приміщенні придорожнього кафе та будучи в нетверезому стані, здійснив сім пострілів у підлогу з самозарядного карабіну автомата Калашникова.
В ході проведення слідчих дій вогнепальна зброя була розшукана та вилучена, як виявилося автомат належав товаришу стрілка.
На даний час обвинувальний акт відносно чоловіка прокуратурою скеровано на розгляд суду. Підозрюваний перебуває під домашнім арештом. Вразі доведення вини йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.
Крім того, прокуратурою району вжито заходів до перегляду дозволу власника автомата на право зберігання та носіння зброї.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool