Кіровоградщина: Юрій Павленко побував у дитячому оздоровчому закладі (ФОТО)

Червень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

У рамках робочої поїздки до Кіровоградської області Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко відвідав дитячий оздоровчий заклад "Жовтень" у селі Бірки Олександрівського району

Разом із заступником голови обласної державної адміністрації Галиною Пастух Юрій Павленко ознайомився з роботою дитячого оздоровчого закладу, який вже прийняв першу зміну дітей з Кіровоградщини, які оздоровлюються та відпочивають тут протягом трьох тижнів.
Юрій Павленко мав відверту розмову і з школярами, і з вихователями, а також оглянув кімнати, у яких відпочивають діти, медичний пункт та їдальню, поцікавився меню для юних відпочивальників.
Уповноважений Президента України з прав дитини також відвідав стадіон з гарним ігровим покриттям та біговими доріжками, численні спортивні майданчики, які розташовані на території оздоровчого закладу. Тут школярі із задоволенням займалися різними видами спорту, зокрема, грали у футбол, волейбол та теніс, тут відбувалися різноманітні рухливі ігри та спортивні естафети.
Одним із пріоритетних напрямків роботи літнього табору є не лише забезпечення якісного літнього відпочинку школярів, а також і популяризація серед підростаючого покоління здорового способу життя та занять спортом. Невипадково свій табір юні мешканці називають спортивним містечком, а одне з головних гасел, за яким працює оздоровчий заклад: – Спортивним дітям – спортивне літо.
Як відзначив Юрій Павленко, на прикладі "Жовтня" він пересвідчився, що на Кіровоградщині забезпечено виконання доручення Президента України щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей під час літніх канікул. – У цьому дитячому таборі ми побачили дитячі обличчя, сповнені радості та оптимізму. Тут справді створені гарні умови для того, щоб діти відпочили, оздоровилися та відновили сили перед новим навчальним роком, зокрема, відчувається належна увага до дітей з боку вихователів. Тут сприяють оздоровленню і гарна природа та чисте лісове повітря. Що дуже важливо, тут також збудовано гарні спортивні майданчики, де діти мають можливість займатися спортом, – відзначив Юрій Павленко.
– Глава держави наголошує, що відпочинок та оздоровлення дітей влітку має бути якісно наповненим, а для цього у дитячих оздоровчих закладах має бути створена сучасна інфраструктура. Погодьтеся, що у більшості таких закладів на сьогодні вона застаріла, адже, не оновлювалася вже 30 – 40 років. Тому Президент України поставив завдання перед Кабінетом Міністрів, перед обласними державними адміністраціями забезпечити щороку в кожній області модернізацію кількох дитячих оздоровчих закладів, з тим, щоб діти мали можливість якісно відпочивати та оздоровлюватися, – відзначив Уповноважений Президента України з прав дитини.

У рамках робочої поїздки до Кіровоградської області Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко відвідав дитячий оздоровчий заклад "Жовтень" у селі Бірки Олександрівського району


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool