Кіровоградщина: вилучено - три автомати «АКМС-74» та один «АКСУ», шість пістолетів, наступальну гранату «РГД-5»

Липень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1411 | Коментарі: 0

В кримінальному провадженні, розпочатому за фактом подій у Новоархангельську, тривають слідчі дії

Завершено огляд автомобілів осіб, які сьогодні озброєні прибули на територію сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району, та, захопивши директора, вимагали передати їм права на зібраний урожай і майно.

В ході проведення огляду в автомобілях виявлено та вилучено: три автомати «АКМС-74» та один «АКСУ», шість пістолетів, наступальну гранату «РГД-5», саморобний вибуховий пристрій, холодну зброю, набої, журналістське посвідчення Інтернет-видання ПП «Братство», номерні знаки та інше.
Будь-які підтверджуючі документи на носіння та зберігання зброї відсутні.
Що стосується вказаних осіб, то вони засвідчують свою приналежність до Всеукраїнської політичної партії «Братство» Дмитра Корчинського.

В кримінальному провадженні, розпочатому за фактом подій у Новоархангельську, тривають слідчі дії

http://www.fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/kirovogradshina-vilucheno-tri-avtomati-akms-74-ta-odin-aksu-shist-pistoletiv-nastupalnu-granatu-rgd-.html#axzz2u8BtA4hl

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool