Кіровоградщина: відбувся День відкритих дверей для школярів

Березень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Працівники міліції запросили майбутніх випускників до себе у гості, щоб розповісти про професію правоохоронця та ближче познайомити з особливостями щоденної служби.

Міліціонери зустрілися з учнями навчально-виховного комплексу "Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей". Під час візиту до міськвідділу школярі на власні очі побачили, як працює чергова частина, дільничні інспектори міліції, карний розшук та слідство.
Також учні мали можливість оглянути зброю і спецзасоби, якими користуються працівники міліції, та навіть приміряти шоломи і бронежилети. Під пильним наглядом правоохоронців школярі спробували здійснити розбирання та збирання вогнепальної зброї.
Крім того, наприкінці зустрічі юних гостей запросили в тир міськвідділу. Учням роз’яснили правові підстави застосування табельної вогнепальної зброї і розповіли про заходи безпеки при проводженні з нею.
Школярі щиро подякували правоохоронцям за екскурсію та спілкування, адже отримали безліч вражень від побаченого та почутого, а ще – привід для роздумів щодо вибору майбутньої професії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool