Кіровоградщина: ВАЗ 2101 підпалили навмисно

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Вночі до чергової частини Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового МНС про те, що в одному з сіл горить автомобіль, який ймовірно підпалений навмисно. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Коли правоохоронці прибули до села, то побачили залишки авто ВАЗ 2101, біля якого була його власниця з дітьми та сусідами. Працівники міліції попередньо встановили, що ввечері 39-річна місцева жителька разом зі своїм 53-річним співмешканцем, з яким проживає близько 8 років, були в гостях у своїх друзів. По дорозі додому, вони почали сваритися. Вже вдома, поки жінка з дітьми пішла перевірити домашню худобу, ображений співмешканець вирішив у досить дивний спосіб виказати їй своє незадоволення. Оскільки автомобіль був куплений особисто жінкою, він вийшов у двір, облив машину горючою рідиною та, на очах у дітей, піпалив. Відразу після цього «месник» пішов до хати, зачинився у кімнаті та міцно заснув. Тож, коли до села прибули вогнеборці та працівники райвідділу, винуватця навіть не вдалося відразу розбудити, аби той дав свідчення.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу» Кримінального кодексу України. санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває

СЗГ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool