Кіровоградщина: в лісосмузі знайшли чоловіка, прив’язаного до дерева

Липень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Вранці 9 липня 2013 року до Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області надійшов тривожний дзвінок від місцевого жителя, котрий в лісосмузі побачив чоловіка, прив’язаного до дерева.

Одразу ж на місце події прибули правоохоронці. Потерпілим виявився 22-річний водій таксі, житель Миколаївської області.
Зі слів водія таксі стало відомо, що у місті Первомайську вночі до нього підійшла компанія з двох чоловіків та дівчини і попросили відвезти їх до одного з сіл. Коли поїздка добігала кінця, водію раптово нанесли ушкодження електрошокером. Після цього кинули до багажника, попередньо зв’язавши потерпілого скетчем. Далі компанія вирушила на авто до найближчої лісосмуги, там таксиста прив’язали паском до дерева і зникли в невідомому напрямку.
Отримавши від потерпілого таксиста детальну характеристику автомобіля та прикмети зловмисників, на території Кіровоградської області було введено в дію план «Перехоплення».
Під час несення служби працівники відділу ДАІ Маловисківського райвідділу міліції затримали автомобіль, який, згідно орієнтування, був у розшуку. У салоні автомобіля перебували всі троє підозрюваних, які виявилися жителями інших областей. З автівки також правоохоронці вилучили електрошокер. Після затримання молодої компанії, інспектори викликали оперативну групу для подальших слідчих заходів.
Молоду компанію доставлено до Добровеличківського райвідділу міліції. Наразі триває слідство і вирішується питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool