Кіровоградщина: в акціі «Запобігти. Врятувати. Допомогти» прийняла участь американка

Липень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 1

Для кожної дитини літні канікули це вже саме по собі свято. Відпочинок надає школярам сил та вражень на наступний навчальний рік. Але без нагляду дорослих діти повинні знати усі правила безпеки, адже 1 вересня мають прийти у школу не лише засмаглими, а й цілком здоровими.

Тож, щоб навчити дітей бути самостійними та обережними рятувальники проводять у оздоровчих та пришкільних таборах акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 
На Кіровоградщині така акція пройшла у Новоукраїнському будинку дитячої творчості, куди завітали вихованці місцевого пришкільного табору. Дітям показали як пожежні долають умовну пожежу, а ведуча – капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай розповіла, до яких страшних наслідків можуть призвести пустощі з вогнем. Після показових виступів про небезпеку застарілих боєприпасів розповів сапер групи піротехнічних робіт Сергій Резніченко.
Діти з нетерпінням чекали участі у тематичних конкурсах, адже тут можна не лише проявити свою спритність, а й відчути себе справжнім рятувальником. Тож, діти на швидкість одягали бойовий одяг рятувальників та протигаз, а також кинути пожежний рукав у ціль. Серед інших дітей змагалася у конкурсах і американка С’юзі, яка приїхала до Новоукраїнки за обміном та вперше стала учасницею такого заходу. Одним словом – хлопці та дівчата провели півтори години цікаво та з користю.
Акція сподобалася усім дітям, а головне – непомітно для себе вони на усе життя запам’ятають правила безпеки життя, яких навчили рятувальники.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool