Кіровоградщина: у жителя області вилучили кілограм коноплі

Жовтень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 3264 | Коментарі: 0

26-річний мешканець одного з населених пунктів Устинівського району зберігав наркотичний засіб у своєму помешканні. За ці дії йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

- Під час огляду квартири чоловіка правоохоронці виявили речовину рослинного походження, схожу на коноплю, загальною вагою близько кілограма, - розповів начальник Устинівського РВ УМВС в області Леонід Мельник.

Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.
Раніше чоловік притягувався до кримінально відповідальності за крадіжку.

За матеріалами Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool