Кіровоградщина: у дитячих таборах виявлено численні порушення

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Найбільш типовими серед них є: порушення санітарно-гігієнічного режиму; правил ведення документації по харчуванню; термінів проходження медичних оглядів працівників закладів відпочинку; приймання на харчоблок продуктів без документів, що засвідчують їх безпечність та якість; постачання продуктів харчування без супровідних документів; порушення технології при готуванні їжі (за результатами лабораторних досліджень).

Основними причинами порушень став неналежний контроль з боку директорів таборів відпочинку та недотримання їх підлеглими вимог закону.
До прикладу, на харчоблоках оздоровчих таборів при освітніх закладах Новгородківського району фахівцями виявлено передумови для виникнення інфекційних захворювань, що створило загрозу для життя та здоров’я учнів та стало підставою для призупинення роботи харчоблоків оздоровчих таборів.
Загалом, на усунення виявлених порушень територіальними прокурорами внесено 11 подань, за результатами їх розгляду до відповідальності притягнуто 22 посадові особи органів контролю. Окрім того, прокуратурою області внесено подання до Головного управління СЕС в області.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool