Кіровоградщина: Цигарка в ліжку нерідко буває останньою в житті

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

49-річний мешканець Світловодська у квартирі проживав разом з 84-річним батьком. Проте, як розповідають очевидці, опікувався не син батьком, а навпаки. Але досить важко вказувати дорослому чоловікові, як поводитись.

Тож і жив чоловік, як сам знав. Та черговий непогашений недопалок став причиною трагедії у родині. За даними фахівців, «на половині» сина вигоріло лише два квадратних метри постільних речей, але загинув сам курець. Трагедія сталась о 20.20. Батько у цей час міцно спав. Про пожежу повідомила сусідка, яка помітила дим, розбудила дідуся та зателефонувала до служби порятунку.
Служба порятунку нагадує: паління у ліжку, непогашені недопалки, сірники, необережне поводження з вогнем під час паління, паління у поєднанні з вживанням алкогольних напоїв – найбільш поширена причина виникнення пожеж у приватному секторі. Під час таких пожеж найчастіше гинуть люди.
Територіальне управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool